При изключителни мерки за безопасност и стриктни противоепидемични мерки от

...
При изключителни мерки за безопасност и стриктни противоепидемични мерки от
Коментари Харесай

Ски зона Пампорово ще бъде достъпна в по-голямата си част от 19 декември

При изключителни ограничения за сигурност и прецизни противоепидемични ограничения от 19-ти декември ще бъде налична по-голямата част от ски зона Пампорово. От няколко месеца насам в Пампорово тече сериозна подготовка за сезон зима 20/21 с всичките му условности, а от сдружението подсигуряват, че ще създадат всичко належащо за здравето и сигурността на клиентите си през целия сезон.
Снежните условия в курорта са положителни за средата на декември, а навременната реакция и потреблението на метеорологичните условия за произвеждане на неестествен сняг в края на ноември разрешават да бъдат чудесно готови и отворени писти №1 – Язовира, №1А – Байпас Малката стена, №6 – Туристическа, №10 - Дельово дере, №11 – Картола, №12 – Стойките. Работи се интензивно и по подготовката на ски зона Мечи чал и има огромна възможност тя също да работи от 19-ти декември, като информация ще бъде обявена в допълнение. 
Едно от главните нововъведения и цели на Пампорово АД през този сезон и идващите няколко години е оптималното дигитализиране на съществени услуги в курорта за улеснението и сигурността на клиентите. Ето за какво от през днешния ден започва новата онлайн платформа на, където с изключение на да откри настояща информация за курорта, всеки ще може непосредствено да си закупи въжен превоз карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги и да провежда престоя си в Пампорово бързо и елементарно.

Закупените онлайн въжен превоз карти, ще могат да бъдат взимани от основни места в курорта от специфични „ pick-up ” устройства, където посредством сканиране на неповторим QR код, без всевъзможен физически контакт, клиентите ще получат своята въжен превоз карта. Ще се оферират също пластики за многократна приложимост, които ще могат елементарно да бъдат презареждани онлайн.
Любителите на белите спортове и зимната планина ще могат да се възползват от специфични промоционални цени до 27-ми декември в това число. Целодневната въжен превоз карта в интервала ще коства 52 лева за възрастен и 31 лева за дете, а ски пакет с включена въжен превоз карта и ски съоръжение ще бъде на цена от 62 лева за възрастен и 38 лева за дете.
Запазват се промоционалните интервали за въжен превоз картите в дните от 11-ти до 15-ти и от 18-ти до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 година. Въвеждат се два нови типа въжен превоз карти – за младежи до 18 години и за лица над 65 години. Нов атрактивен артикул в продажба ще бъде въжен превоз карта със ски съоръжение, при който клиентът действително ще заплаща цената на въжен превоз картата и ще получава в добавка оборудването на алегорична цена.

И през този сезон разполагаем на всички гости ще бъде Туристически център Пампорово, където с изключение на подпомагане и информация за курорта, гостите на Пампорово ще могат да се възползват и от разнообразни различни услуги и интензивности, измежду които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.
Всички настоящи предложения и новости в курорта можете да следите на и в обществените канали Фейсбук и Instagram, където Пампорово участва интензивно с разнородни акции и последни вести. А на телефон 0700 17 702 да получите настояща информация за метеорологичната конюнктура, отворени писти и лифтове като се свържете с автоматизирана „ SNOWTISS ” система или оператор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР