Президентските избори чукат на вратата и кандидатите за Дондуков 2

...
Президентските избори чукат на вратата и кандидатите за Дондуков 2
Коментари Харесай

Дама срещу Радев за президент. Следва завет на Ванга

 https://frognews.bg/images2/thumbs16x9/600/5e35587af_cvetakirilova.jpg Президентските избори чукат на вратата и претендентите за „ Дондуков ” 2 към този момент започнаха да се декларират. Най-атрактивният измежду тях е дама. Тя се изправя против Румен Радев, потвърждавайки че следва заветите на Ванга.

Ексводещата Цвета Кирилова съобщи пред Нова тв, че влиза в президентската борба. През последните години тя е позната като ръководител на съдружие " Азбукари ".

Относно своята кандидатура Цвета изясни, че още преди години Ванга е предсказала, че светла жена ще промени България. Кирилова обясни, че кандидатурата й е: " Плод на дългогодишна процедура с доста сериозен екип, който застана зад съдружие " Азбукари ". ”.

В момента приготвяме предприемчив комитет, който застава зад мен. Те ме мотивираха и насърчиха, с цел да потегли в тази посока. Знам рисковете и че съм в обектива на вниманието на цялата българска общност. Знам накъде отивам и какво желая да реализира ", сподели Кирилова пред Нова тв.

Тя съобщи, че има нужните качества, тъй като има 10-годишен опит в упрвалението на „ неправителствена организация, която работи в гражданския бранш. ”.

Имам опит с разнообразни планове в разнородни области - просветителна и обществена, сподели кандидатката за президент. Завършила е " Управление на всеобщите връзки, а сега учи " Национална сигурност и защита " във военната академия „ Г. С. Раковски “. Все още е неомъжена, съгласно думите й, поради " голямото отделено време на малкия екран ".

" Няма да позволи по никакъв метод присмиване на моята кандидатура, тъй като знам коя съм и къде отивам ", съобщи Кирилова. Тя към този момент е избрала и вицепрезидент, като не издава име, само че за него споделя единствено, че: „ Той е човек с доста високо обучение и с знание в геополитиката. Ще завладее сърцата на обществото “.

Относно предстоящата бежанска вълна, която ще навлезе и в България, тя счита, че: „ Трябва да ги записваме и те да влязат в осведомителния масив на Европейски Съюз ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР