Президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко

...
Президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко
Коментари Харесай

Възражда ли се СССР, какво подписаха Путин и Лукашенко

Президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко подписаха указ за интеграция.

Този документ утвърждава главните посоки за използване на наредбите на Договора за основаване на Съюзната страна за 2021-2023 година и 28 стратегии. Първи документа подписа Путин. „ Виждам, че вашият автограф е под указа. Ако нямате нищо срещу, и аз ще подпиша указа. Но всички ще носят отговорност, освен аз “, сподели Лукашенко по време на събитието, което се организира посредством видео връзка.

Документите са фокурисани най-много върху икономическата интеграция на Русия и Беларус в границите на Съюзната страна. Постановлението обгръща 28 интеграционни отраслови стратегии, които целят уеднаквяване на законодателството на двете страни в разнообразни области на стопанската система, равнене на изискванията за бизнес, създаване на общи финансови и енергийни пазари, транспортно пространство. Сред задачите е и образуването и провеждането на обща индустриална и селскостопанска политика.

Подготовката на нова военна теория на съюзната страна, както по-рано означи съветският министър на защитата Сергей Шойгу, е резултат от военни закани, както и от политически и стопански напън от западните страни. Според ръководителя на Министерството на защитата на Руската федерация, в такива условия следването на координирана военна политика, съдействие в развиването на въоръжените сили, повишение на равнището на координация на бойната подготовка, както и взаимното потребление на военните инфраструктурни уреди са от изключително значение за Русия и Беларус.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР