Президентът Владимир Путин заяви, че руските удари по украинската инфраструктура

...
Президентът Владимир Путин заяви, че руските удари по украинската инфраструктура
Коментари Харесай

Путин: Украйна трябва да гарантира, че няма да има заплаха за безопасността на гражданските плавателни съдове

Президентът Владимир Путин съобщи, че съветските удари по украинската инфраструктура и решението за заледяване на присъединяване в черноморска стратегия за експорт на зърно са отговор на офанзива с дронове против флота на Москва в Крим, за която той упрекна Украйна, оповестява.

Путин съобщи на конференция в понеделник, че украинските дронове са употребявали същите морски коридори, през които минават корабите със зърно според договорката, реализирана с посредничеството на Организация на обединените нации.

Киев не е поел отговорност за офанзивата и отхвърля да употребява коридора за сигурност на зърнената стратегия за военни цели. Организацията на обединените народи означи, че нито един транспортен съд със зърно не е употребявал маршрута в Черно море в събота, когато Русия заяви, че нейните кораби в Крим са били нападнати.

" Това не е всичко, което можехме да създадем “, разяснява Путин.

„ Украйна би трябвало да подсигурява, че няма да има опасност за сигурността на гражданските плавателни съдове. Тази офанзива беше подхваната от Украйна против Черноморския флот. Те сътвориха заплаха за нашите кораби и цивилен плавателни съдове ", съобщи Путин.

" Това е опасност за нашите кораби и цивилен плавателни съдове ", сподели Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР