Президентът стана президент чрез политическото си присъствие като политическа партия.

...
Президентът стана президент чрез политическото си присъствие като политическа партия.
Коментари Харесай

Експерт: Президентът избра конфронтацията

Президентът стана президент посредством политическото си наличие като политическа партия. Той влезе като безапелационен избор да бъде политически конкурент, а не държавен глава, който би трябвало да бъде обединител на нацията. Това заяви в предаването на Канал "Офазнива с Любо Огнянов ", Антоанета Христова, политически психолог.

"Той избра борбата. Съвсем естествено е напрежението да се повдигне съществено и да има борба сред политически институции с наближаването на изборите. Той иззема функционалностите на Българска социалистическа партия. Отношенията му с Българска социалистическа партия е като едно комплицирано танго. Българска социалистическа партия обаче е в тежка обстановка. Българска социалистическа партия не е наясно с бъдещото си водачество. Радев изземва обстановки, които Българска социалистическа партия може да отиграе ", добави тя.

Радев: Моите връзки с бизнеса са радикално разнообразни от тези на премиера

"Много е значимо кой ще е водачът в Българска социалистическа партия ", сподели Христова. "В Българска социалистическа партия се осъзнава, че имат потребност от личен претендент за президент. Към днешна дата Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на не знае какво ще прави ", разяснява Христова. Той няма желание да прави партия, той желае да ръководи процеси в публичното мнение, изясни политическият психолог.

"Има утвърждение към интензивността на прокуратурата ", акцентира Христова.

Хората не се задълбочават в тези чатове, само че си споделят: И тук има проблем. В позиция на секретар има опция за въздействие ", съобщи Христова по отношение на позицията на Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е като секретар в президентската институция.

"Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в е друга опера в политиката ", разяснява тя. Той няма политическо обръщение, то е популистко, счита политологът. Това са хора, които не се интересуват съществено от политика, уточни още тя.

"ГЕРБ имат мощен водач, който ръководи рецесии. Лицата, които ръководят тези политики, би трябвало да основават чувството, че правят работа ", съобщи Христова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР