Разпитани са четиримата участници в катастрофата с кола на НСО,

...
Разпитани са четиримата участници в катастрофата с кола на НСО,
Коментари Харесай

Кирил Петков и още трима са разпитани за катастрофата с жертва

Разпитани са четиримата участници в злополуката с кола на НСО, в която е бил и. Сред тях са политикът и чиновниците на НСО, предава БНР.

Днес следва да бъдат разпитани очевидците на случая от други коли, както и да бъде направена аутопсия на починалия водач. Ще бъде взета и кръвна проба за алкохол, заяви заместник-военноокръжния прокурор подполковник Георги Василев.

" Разпитани са и четирите лица, които са пътували в автомобила на Националната работа за защита. Още нощес, неотложно след привършване на огледа на местопроизшествието, персонално от военния прокурор в град Варна. Днес ще продължат разпити на нови лица, които са участвали на произшествието неотложно, откакто то е станало. До колкото знам позволената оптималната скорост, е към 60 км в час в този сектор на пътя, преди нахлуване в обитаемото място - град Аксаково.

С каква скорост са се движили двата автомобила ще стане ясно след събиране на всички доказателства и назначение на автотехническата експертиза, която ще даде отговор за механизма на настъпилото ПТП и вероятно кой от водачите, какви дейности е подхванал тъкмо преди настъпването на злополуката ", изясни подполковник Василев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР