Президентът, спортно облечен, с приятели на дъщеря си Дарина, дискретно

...
Президентът, спортно облечен, с приятели на дъщеря си Дарина, дискретно
Коментари Харесай

Румен Радев на бира! С кого я сподели

Президентът, спортно облечен, с другари на щерка си Дарина, дискретно вечеря за по-малко от час в ресторант покрай резиденция " Бояна ".  Имах незабравим рожден ден - щерка ми, която живее в чужбина, долетя скрито. А с президента Румен Радев споделих обичаната си бира.

Историята описа в 24 часа впечатлена столичанка, която събрала в събота вечерта нормалната другарска компания за персоналния си празник в паметна механа в квартал “Бояна ”.
-->
Неочаквано във вихъра на юбилея вниманието било привлечено от компания на прилежаща маса, пристигнала безшумно. В спортно облечения мъж разпознали президента Румен Радев, който бил съпроводен от незнайна дама.

Нашата рожденичка помолила сервитьорката да постави към сметката ѝ напитките, които ще си поръчат от масата на президента - да почерпи за здраве и дългоденствие. Но да е дискретно. Оказва се, че Радев и незнайната дама поръчали единствено една бира.

Малко по-късно към тях се включили щерка му Дарина и евентуално нейни другари. Друга маса била заета от млади мъже, които евентуално са били защитата от НСО.

След по-малко от час Радев и компанията му си потеглят по този начин безмълвно, както и се появяват в кварталното заведение, известно с положителната си кухня, което е на минути разстояние отпрезидентската резиденция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР