Президентът Румен Радев заяви, че новоизбраният 46-и парламент трябва да

...
Президентът Румен Радев заяви, че новоизбраният 46-и парламент трябва да
Коментари Харесай

Президентът: Партиите трябва да успеят да излъчат правителство



Президентът Румен Радев съобщи, че новоизбраният 46-и парламент би трябвало да успее да излъчи държавно управление. В Созопол, където гостува за празника на града – света Марина, президентът съобщи, че всички чакат съставянето на постоянно държавно управление, а България няма време да провежда избори след избори: 
„ Всички чакат това да се случи. България няма време да провежда избори след избори. Очаквам отговорно отношение от всички политически партии, чакам разговор. Очаквам консенсус към значими национални цели и цели. Сега е моментът да проявим отговорност всички! “

Радев разяснява и работата на назначеното от него служебно държавно управление, като уточни, че то я прави по най-хубавия метод в актуалната обстановка:

„ Служебното държавно управление си прави работата по допустимо най-хубавия метод в тази конюнктура и аз му благодаря “, сподели президентът.

Утре преди обяд президентът ще посети църквата „ Св. Димитър Солунски “ в Айтос. Ще сервира цветя във връзка 184-годишнината от рождението на Васил Левски в Стралджа, област Ямбол.

В следобедните часове ще посети къщата-музей „ Хаджи Димитър “ в Сливен по случай 153 години от подвига на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР