Президентът Румен Радев, вероятно поради объркване, заклейми днес "политическата класа"

...
Президентът Румен Радев, вероятно поради объркване, заклейми днес "политическата класа"
Коментари Харесай

Радев се оплака от политическата класа, от която е

Президентът Румен Радев, евентуално заради комплициране, жигосах през днешния ден "политическата класа " в България като виновна за конфликтите напоследък. Това той направи в слово в Първенец, където взе участие в тържественото шествие във връзка 135 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

Това стана макар първичното му заявление, че не желае на днешния ден да прави политически мнения.

"Днес всеки българин би трябвало да осмисли своята отговорност и най-много политическата класа, тъй като тя е виновна за всичките тези конфликти. Трябват каузи за висок морал, за деяние в името на положителното на българите, а не на политици партии и олигархични кръгове ", сподели Радев.

"Показали сме, че можем да реализираме значими за страната ни неща, когато сме единни. Промяната към по-добро е допустима, когато сме единни и в отстояването на свободата, справедливостта и върховенството на закона ", съобщи президентът.

„ В нашия исторически път има събития, които прибавят смисъл с годините към отстояването на нашата национална еднаквост. Към съкровения блян към независимост, тъждество, правдивост. 135 години ни разделят от съдбовния 6 септември, когато българите взеха в свои ръце ориста на родината. И това събитие не беше дело на външни сили, на висока дипломация, на политически пазарлък. Това беше национално дело. Дори в тези славни дни политиците съумяха да бъдат на висотата на въжделенията на българския народ”, съобщи Радев.

Президентът следи историческа възстановка и сервира цветя пред паметната плоча на мястото, където е взето решението за Съединението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР