Президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес до Ангела Меркел по

...
Президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес до Ангела Меркел по
Коментари Харесай

Радев поздрави Меркел по повод победата й на изборите

Президентът Румен Радев изпрати приветствен адрес до Ангела Меркел по случай изборната победа на обединението Християндемократически съюз и Християнсоциален съюз на парламентарните избори в Германия, които се организираха през вчерашния ден.
 
„ Подкрепата на гласоподавателите е най-красноречивият израз на високата оценка за триумфа на държавническата Ви политика и визия за развиване на Германия и Европа “, написа в своя адрес президентът.
 
Окончателно: Победа за Консерваторите в Германия, Меркел потегли към четвърти мандат

В писмото си Румен Радев показва желанието на българския народ за задълбочаване и подсилване на другарските връзки сред България и Германия , учредени на дълбоки исторически връзки и градивно съдействие в границите на Европейски Съюз и на НАТО.
 
Само с общи старания можем сполучливо да се оправим със актуалните провокации и да допринесем за построяването на мощна и просперираща Европа в един по-справедлив и кротичък свят “, написа още президентът до Ангела Меркел
  По тематиката Свободните демократи и Зелените са подготвени за коалиция с Меркел Меркел желае Германия да разполага със устойчиво държавно управление Окончателно: Победа за Консерваторите в Германия, Меркел потегли към четвърти мандат

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР