Президентът Румен Радев е до Доналд Тръмп на общата снимка

...
Президентът Румен Радев е до Доналд Тръмп на общата снимка
Коментари Харесай

Радев до Тръмп на приема на кралицата

Президентът Румен Радев е до Доналд Тръмп на общата фотография преди формалната вечеря на водачите на НАТО в Бъкингамския замък.

Кралица Елизабет Втора дава банкет в чест на държавните и държавните ръководители на страните членки на НАТО и техните съпруги. В двореца са и българският президент и брачната половинка му – Десислава Радева, осведоми Нова телевизия.

На общата фотография преди приема по случай 70-годишнината на Алианса президентът Румен Радев е до американския си сътрудник Доналд Тръмп. Над него е министър председателят на Северна Македония Зоран Заев, а от другата му страна – министър-председателят на Белгия Софи Уилямс. На стола до Тръмп е седнал английския престолонаследник принц Чарлз, до момента в който домакинята – кралица Елизабет е ситуирана централно. Между тях пък се намира генералният секретар на НАТО – Йенс Столтенберг.

Американският президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания се срещнаха с херцозите на Корнуол Чарлз и Камила на чаша чай. Американската първа дама се появи със зашеметяващо жълто палто с дълги ръкави. Тоалетът на Мелания е комбиниран с лилави обувки на ток, в същия цвят е и роклята й. Камила заложи на алена рокля с черно сако и черни обувки на невисок ток.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР