Президентът Румен Радев даде отговор на критиките към него от

...
Президентът Румен Радев даде отговор на критиките към него от
Коментари Харесай

Румен Радев : Командирът носи отговорност в авиацията

Президентът Румен Радев даде отговор на рецензиите към него от страна на премиера Бойко Борисов. 

" В авиацията отговорност носи командирът ", сподели президентът.

Радев а се отбрани от рецензиите на премиера и съобщи, че  като ръководител на Военновъздушни сили в никакъв случай не е губил хора и в никакъв случай не са падали самолети.

Коментарът си Румен Радев направи пред да вземе присъединяване в формалното честване на 60-та годишнина на Софийския градски съд.

Не единствено като пълководец на Военновъздушни сили, а в цялата си командирска кариера - пълководец на звено, пълководец на ексдрила и пълководец на авиобаза  няма нито един умрял авиатор, механик, аероплан и вертолет.   " Това е реализирано в извънредно комплицирана конюнктура с множеството рискови фактори за полетите ", посочи Радев.

" Аз не съм пълководец на страната, а съм държавен глава " , даде да се разбере президентът.

Радев посочи още, че  този, който ръководи бюджета и ръководи стопанската система е пълководец на страната.  Държавният глава е посочил, че  с минимални средства може да се реализира огромен резултат, когато хората служат не на някой различен, а на България.

" Искам през днешния ден на всички хора, на които съм вярвал и съм имал доверие да им благодаря ", означи президентът.

По думите му освен, че не е губил хора и техника, а дружно с неговите подчинени са  съумели да трансформират подготовката във Военновъздушни сили от един консервативен модел на подготовка до един напредничав актуален модел.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР