Президентът Росен Плевнелиев спази обещанието и научи Деси Банова да

...
Президентът Росен Плевнелиев спази обещанието и научи Деси Банова да
Коментари Харесай

Плевнелиев научи Деси Банова да кара ски

Президентът Росен Плевнелиев съблюдава обещанието и научи Деси Банова да кара ски на Банско. Двамата са прекарали празниците там.

ВИЖТЕ ПЪРВИ СНИМКИ НА ДВАМАТА В ПЪРВОТО ИМ ИНТЕРВЮ

Плевнелиев призна за Деси Банова, атакува Русия

„ Мога да се похваля с много сериозен прогрес на ските, тъй като имах доста добър ски преподавател. Преди 13 години на Алеко изкарах първото равнище, когато се научих да падам и да върша рало. Сега той се погрижи в действителност да напредна. Караше компактно зад мен и ме пазеше от доста положителните скиори, тъй като в такива обстановки е опасно”, описа в „ На кафе” по NOVA Деси Банова.

„ За първи път усетих адреналина от бързата скорост. Наистина е доста хубаво. Има какво още да се желае, тъй че се надявам идващия път да бъда още по-добра”, съобщи Банова.

Тя разясни още, че двамата са посрещнали Нова година в Банско в компанията на другари.

„ Присъствах на едно доста особено за мен събитие - проведена среща на целия клас на съучениците на Росен от седми до единадесети клас. Наистина страхотни хора, които желаеха да се срещнат с мен. Много топло ме посрещнаха. Изкарахме една вълшебна нова година. Дай Боже и цялата година да е по този начин положителна и усмихната”, пожела си Деси Банова.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР