Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, се концертира

...
Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, се концертира
Коментари Харесай

Цветанов покани Румен Радев на кафе в парламента

" Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, се концертира върху този преден конфликт, който цели съзнателно. " Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в коментар за връзките сред Радев и държавното управление и го предложения на кафе в Народното събрание.
" Не би трябвало да завиждаме на никого, който реализира някакви триумфи. Нека да създадем една параленост за несъгласията, които са възниквали. Борисов постоянно е бил за разновидността да бъдат дружно с президентската институция ", добави още Цветанов.
По думите му партия ГЕРБ в никакъв случай не е реагирала против президентската институция преди изявление на Румен Радев. " Това въздейства на обществото и тук не би трябвало да се надскачаме, тъй като това чувство " аз съм най-хубавият, всички останали са маскари " - не е метод и метод за решаването на проблемите ", разяснява още Цветанов.
В коментар за АЕЦ " Белене " Цветанов съобщи, че следва " сериозен спор и решения, които ще разрешат на държавното управление да проведат едни съществени договаряния ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР