Президентът проговори за сина си Георги, който бе хванат на

...
Президентът проговори за сина си Георги, който бе хванат на
Коментари Харесай

Радев проговори за партито без маска на сина си

Президентът проговори за сина си Георги, който бе заловен на празненство в нарушаване на ограниченията против ковид. Той бил измежду група младежи на празненство, където е открито неспазване на противоепидемичните ограничения, удостовери здравният министър Костадин Ангелов в Кюстендил. На въпрос на публицисти по какъв начин е минало това празненство, Ангелов акцентира, че повече информация не може да даде с думите: " имате свръхочаквания към министъра на опазването на здравето. "

Синът на президента Румен Радев не е арестуван от органи на Министерство на вътрешните работи или отвеждан в РПУ. Неверни са и изказванията, че събирането във връзка на рожден ден е било в столично заведение, както и за отвод на родителите му да го съпроводят до дома след инспекция за идентичност, разгласи публично пресцентърът на „ Дондуков ” 2.

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на лъжи и, въпреки това, погазват законовите гаранции за протекция на личността на малолетни, гласи още известието. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР