Президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров даде знак, че оправдава

...
Президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров даде знак, че оправдава
Коментари Харесай

Данчо Лазаров вярва, че колебанията на волейболистите са заради погледа към световното

Президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров даде знак, че оправдава променливите резултати на мъжкия тим като част от по-дългосрочна тактика, обвързвана със международното състезание. В събота воденият от Пламен Константинов тим падна с 0:3 от Австралия в София.

" Тази загуба, която през вчерашния ден се случи, не трябваше да става. Имам възприятието, че Пламен Константинов гледа много по-напред. Неговите решения явно са ориентирани към международното състезание ", съобщи Лазаров.

Той е убеден, че българският тим няма да изпадне от елитната група в Лигата на нациите.

 Данчо Лазаров има вяра, че съмненията на волейболистите са поради погледа към международното

Лазаров приказва след представянето на продълженото партньорство с " Лидл България ". През 2018 година, с изключение на сътрудник на националите по време на международното състезание и Лигата на нациите, комерсиалната верига ще бъде и формален сътрудник на обиколката на международната купа из България.

" Подкрепата на " Лидл " за българския волейбол е дълготраен наш ангажимент, който надгражда цялостната ни политика за поощряване на пълноценния метод на живот и с който имаме вяра, че в действителност реализираме позитивна смяна за обществото. През 2018-а с Българската федерация по волейбол сплотяваме напъните си този път под мотото " Националната селекция, с която се гордеем ", сподели основният изпълнителен шеф на " Лидл България " Милена Драгийска.

Легендата Димитър Златанов, който е играл на предходното международно състезание, извършено в България, взе участие в представянето на международната купа. Следващата спирка от турнето на купата ще бъде във Варна от 15 до 17 юни в зала " Конгресна ". Всички почитатели на волейбола ще имат опция да се допрян до оценката в шампионски зони в градовете-домакини София, Варна и Русе.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР