Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че Владимир Путин не

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски смята, че Владимир Путин не
Коментари Харесай

Зеленски: Целта на Путин е да унищожи Украйна напълно

Президентът на Украйна Володимир Зеленски счита, че Владимир Путин не се интересува от " единствено някаква територия ",  неговият проект е да унищожи Украйна изцяло . Това написа изданието " Украинская истина " базирайки се на изявление на Зеленски за италианския ефирен канал Rai 1, оповестено от канцеларията на президента.
Прочетете още
" Сигурни сме, че Путин не се интересува единствено от някаква територия: град или село, Крим или Донбас. Той е заинтригуван от цялостното заличаване на Украйна, присъединението на земите на самостоятелна Украйна към Русия ", сподели Зеленски.

" Удари по цивилни цели, заплашване на популацията, обществени изказвания на обкръжението на Путин в техните медии - всички тези известия демонстрират, че, както се споделя, те не са приключили задачата и ще я продължат по-нататък [...] Всички тези известия демонстрират, че задачата не са обособени територии, а цяла Украйна. Затова към този момент никой, с изключение на силите на Украйна и съюзническото партньорство, не подсигурява нищо на Украйна ", продължи президентът на Украйна.

Зеленски добави, че спирането на войната би било " съществено предизвикателство за запазването на Украйна и нейното бъдеще " и казусът със замразения спор за цяла Европа.

Според него Украйна е имала опит в замразяването на спора, по-специално след окупацията на Крим и част от Донбас.

" Беше сходно на това, което в този момент се чува в някои медии и от някои водачи. Казват, че имаме потребност от отмора. Но към този момент сме минали през това. Паузата във войната не е пауза във войната, а пауза за Путин ", сподели Зеленски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР