Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще направи виртуално обръщение към

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще направи виртуално обръщение към
Коментари Харесай

Зеленски с обръщение към Конгреса на САЩ в сряда

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще направи виртуално послание към Конгреса на Съединени американски щати в сряда в миг, в който западният съдружник е подложен на натоварен обстрел от Русия, обявиха от управлението на Демократическата партия в Конгреса на Съединени американски щати.

„ Очакваме с неспокойствие привилегията да приветстваме обръщението на президента Зеленски пред Камарата на представителите и Сената и да изразим поддръжката си към народа на Украйна, който самоуверено пази демокрацията”, обявиха водачът на Камарата на представителите Нанси Пелоси и сътрудника ѝ от Сената Чък Шумър в взаимно писмо до законодателите.

По-рано в последното си послание към народа Зеленски още веднъж даде обещание, че ще възвърне всяка улица и всеки град, макар че Русия продължава да унищожава инфраструктурата.

„ Сега, когато окупатора е още на наша земя, би трябвало да го бием колкото можем. Пазете градовете, защитавайте селата, защитавайте всеки метър от земята ни. И всяка парченце от сърцето ни”. Той благодари на доброволците, лекарите и всички, които могат на страната.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР