Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи днес, че е обсъдил

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи днес, че е обсъдил
Коментари Харесай

Зеленски получи вести от Китай, взе ги от Макрон

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви през днешния ден, че е разискал с френския си сътрудник Еманюел Макрон визитата му в Китай, съобщи Франс прес, припомняйки, че изявления на Макрон след тази аудиенция породиха рецензии в Европа и Съединени американски щати.

" Разговарях близо час и половина с френския президент Еманюел Макрон. Обсъдихме резултатите от визитата му в Китай неотдавна ", означи Зеленски в " Телеграм ".
-->
Френският държавен глава скандализира съдружниците след държавното си посещаване в Китай, заявявайки, че Европа не трябва автоматизирано да се съгласява със Съединени американски щати или Пекин при положение на спор за Тайван. После той съобщи, че да си съдружник на Съединени американски щати не значи " да си васал ".

Главна тематика при визитата на Макрон в Китай беше войната в Украйна, поради това че Пекин е непосредствен сътрудник на Москва.

Зеленски сподели през днешния ден, че е благодарил на Макрон за това, че е " осъдил ужасяващата, нечовешка екзекуция на украински боец от съветски военнопрестъпници ".

Предполагаемата екзекуция беше показана във видеозапис, на който се вижда човек в униформа, говорещ на съветски език, да обезглавява с нож различен, както наподобява - украински военнопленник. Кадрите потресоха и възмутиха както Украйна, по този начин и Запада.

В четвъртък съветските управляващи обявиха, че изследват фрагментите, с цел да открият дали са достоверни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР