Президентът на УЕФА Александър Чеферин е категоричен, че всички футболисти,

...
Президентът на УЕФА Александър Чеферин е категоричен, че всички футболисти,
Коментари Харесай

УЕФА каза кои са футболните лъжци на Европа

Президентът на УЕФА Александър Чеферин е безапелационен, че всички футболисти, които играят в новосформираната Суперлига няма да имат право да играят на Световното и Европейското състезание.

" Все още се съветваме с правния ни отдел по отношение на възможните наказания.

Моето мнение е, че допустимо най-скоро футболистите би трябвало да получат възбрана да се състезават във всички наши шампионати. УЕФА и футболният свят стоят дружно против това позорно предложение, което бе признато от няколко клуба стимулирани от алчността ", сподели Чеферин. 

Той също така непосредствено нападна изпълнителният вицепрезидент на " Манчестър Юнайтед " Ед Уудуърд и боса на " Ювентус " Андреа Аниели, които единствено преди дни са го излъгали, че новините към Суперлигата са подправени и са удовлетворени от направените промени в Шампионската лига, които УЕФА публично разгласи през днешния ден.

" Призоваваме всички да останат изправени до нас. Ще създадем всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че това в никакъв случай няма да стане.

Тези клубове се изплюха в лицето на всички, които обичат футбола.

Дали е допустимо да има Шампионска лига без тези 12 клуба? Разбира се. В Европа има доста положителни тимове. Турнирът може да съществува с или без тях.

Бях юрист по наказателни каузи в продължение на 24 години, само че в никакъв случай, в никакъв случай не съм виждал такива хора. Да стартираме с Ед Уудуърд. Обади ми се предишния четвъртък и сподели, че е доста удовлетворен от промените и ги поддържа изцяло.

Тогава явно към този момент е бил подписал нещо друго. Андреа Аниели е най-голямото отчаяние от всички. Никога не съм виждал човек да лъже толкоз доста, колкото той.

" Ювентус " беше в Серия " Б ", " Ман Юнайтед " преди сър Алекс Фъргюсън са били... не знам къде. Астън Вила също е огромен клуб ", съобщи Чеферин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР