Президентът на Спортинг (Лисабон) Фредерико Варандаш ще предоставя медицински услуги

...
Президентът на Спортинг (Лисабон) Фредерико Варандаш ще предоставя медицински услуги
Коментари Харесай

Бос на футболен гранд ще лекува заразени

Президентът на Спортинг (Лисабон) Фредерико Варандаш ще дава медицински услуги в своята страна Португалия по време на пандемията от  ковид . Преди това той е работил като доктор по време на войната в Афганистан. Варандаш откликна на апела на португалските въоръжени сили, които одобряват в своите редиьи бойци от запаса и пенсионирани такива.

" За поколенията на нашите родители, баби и дядовци, само че и за настоящето потомство, което не може да пораства в страна, задъхваща се вследствие на сериозна икономическа рецесия. За всички тях, за Португалия...

Нека го създадем! Всеки по собствен метод. Някой като се грижи за болните, някой като пече самун, други като осведомят португалците, други като работят, с цел да поддържат стопанската система и страната ", написа клубният началник в Instagram.

" Аз към този момент съм служил на страната си, през днешния ден ще го направя още веднъж, до момента в който работи изключителното състояние. И ще се връщам, когато Португалия има потребност. Нек дружно да помогнем на страната ", добавя Варандаш.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР