Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал думите

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред Спортал думите
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ау, много съм притеснен от забраните на Петър Величков

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов разяснява пред " Спортал " думите на Петър Величков, който през вчерашния ден съобщи, че ще изключи Борислав Михайлов от българския футбол до живот.

" Ау, мощно съм обезпокоен от " възбраните " на Петър Величков. Той като какъв не разрешава достъпа на Борислав Михайлов до всички игрища? Ако Боби реши да пристигна на стадион " Славия ", Величков ще му забрани ли? Той началник на защитата на стадион " Славия " ли е? Какъв е? Само нелепости приказват, смешно е. Пълен, да не споделям какво.

Легитимният президент е Михайлов. Откъде-накъде президентът ще се преценява с някакъв, за който са дали своят вот от Стърчи патка (Видинско), Долно изкачване и Русокастро. Стига смехории! Той щял да уволнява и да не разрешава...

Съветвам Величков да отиде на лекар, да се прегледа. Това е диагноза. Имаме положителни доктори. Явно не е добре индивидът, а е хубаво да се стартира лекуване в точния момент. Ако не се вземат ограничения, болесттите се усложняват.

Направиха гозба с грозде! Първо беше в остарелия Изпълком, след това събраха 70 клуба да го изберат в нов Изпълком, също така го прогласиха за изпълнителен шеф, въпреки че няма по какъв начин да си и в Изпълкома, и изпълнителен шеф.

За какво приказваме?! Вероятно медицината ще даде отговор. Като нищо най-после ФИФА ще се намеси, тогава ще забележим министъра и протежетата му какво ще вършат ", сподели Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР