Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори по различни теми

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори по различни теми
Коментари Харесай

Чичо Венци за Лудогорец: У нас съдиите ги бутат, а в Европа им свалиха гащите и ги биха като тъпан

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, приказва по разнообразни тематики от родния футбол. Босът на клуба от столичния квартал " Овча купел " даде обстойно изявление пред сътрудниците от " Тема Спорт ", в което съобщи, че огромният брой чужденци във водещите тимове е главният проблем пред българския футбол.

" Може ли Светослав Вуцов да размени Густаво Бусато в ЦСКА? Трябва да станеш управител на Светльо или ще си по-полезен като консултант на Гриша Ганчев (смее се). С него се познаваме повече от 30 години. Чуваме се понякога за положително или неприятно, само че не дава никакви индикации. Сега за Светльо най-важното нещо е татко му да се оправи. Той е добър човек, дебела глава и нека Господ е с него и му оказва помощ!
 Славия отпътува на лагер в Банско
Славия отпътува на лагер в Банско

" Белите " ще употребяват спирането за националните тимове, с цел да проведат едноседмичен лагер в курортния град

Бата, Кашай, а в този момент Давид Фернандес Борбалан? При Кашай беше цялостна каша. Тогава беше куче влачи автобус. Той си седеше в Унгария, а неговият заместител не знам какво правеше, само че работата не беше добре. Ако приказваме за Лудогорец, то грешките са в тяхна изгода и в този момент не престават с цялостна мощ. Бутат ги непрестанно. Според мен това е нездравословно за всеки тим. Когато те поддържат в България и когато излезеш на открито, ти смъкват гащите и те бият като барабан.

Дали може Локомотив (Пловдив) или Черно море да смъкна Лудогорец? Не! Няма да устоят и всичко ще си пристигна на мястото. Лудогорец ще хвърли всички сили и средства да резервира статуквото, а едно нещо, което не може да се купи с пари, се купува с доста пари. И единствено Лудогорец може да си го разреши.

Пак ли до второто място ще стигнат ли силите на ЦСКА? Да не стане единствено да е трето (смее се). Ще ти кажа почтено - всички тимове, които са се нацвъкали с наемници, нямат късмет. Нали виждате и Лудогорец, които са ги взели от прът и въже? Половината техни чужденци, които взимат от 20 000 евро и нагоре, са по-слаби и от моите, които взимат по хиляда. Докато тимове като Лудогорец, ЦСКА, Левски, Ботев (Пловдив), Берое, които са пет емблематични тима, не разкарат повече от половината чужденци, няма да има футбол в България.

Промяна в ръководството на Борислав Михайлов? Има някакво усъвършенстване и неща, които се вършат, само че и футболът се ръководи, както и страната, а ни би трябвало човек с топки и здрави панталони. Разбирам, че има европейски закони, само че има и български. Нали виждате какво прави Орбан в Унгария? Аз желая нашата страна да се ръководи по този начин и да се отстоява българското, а не да виждам " Родител 1 " и " Родител 2 " и да занимават децата с нелепости.

Дали имам вяра на Гонзо, че до три години ще сме огромна мощ? Той работи, старае се, дава каквото може. Гонзо не е Капело, само че има предпочитание, нищо че е левскар и в никакъв случай не ми е бил любим. Когато съм ходил до Футболния съюз, виждам, че поставя старания и не е единствено чики-рики. На него му се желае като на всички нас, само че като гледа манталитета на младите... ", сподели Венцеслав Стефанов.
 Роднина на Зеедорф дойде в Славия
Роднина на Зеедорф дойде в Славия

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР