Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, е щастлив от привличането

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, е щастлив от привличането
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Резултатите ще дойдат

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, е благополучен от привличането на новия старши треньор Хосе Мария Бакеро. 

" (Бакеро) Не се нуждае от показване, знаете кой е. Хората са пристигнали да работят и аз се веселя, че моите сътрудници ми повярваха и поканихме подобен треньор, който няма потребност от показване и мнения. Да чакаме единствено положителни игри от Славия, с цел да се научат нашите футболисти. Ако наблюдавате някоя негова подготовка, ще видите, че е по-различна от тези, които са при нас. Убеден съм, че и резултатите ще дойдат. Той желае да се даде късмет на българските футболисти да израстват ", разяснява Стефанов пред медиите. 

Президентът на Славия е сигурен, че новият треньор ще играе значима роля в построяването на мощен състав на " белите ".  
" Бакеро не пожела да води други футболисти. Просто сподели, че ще работи с това, което има. Ще има едно-две нови попълнения, само че съм уверен, че българските футболисти имат качества и с работа ще се реализиран резултати. Той е име, което е асъдействало и за построяването на Христо Стоичков. Щом може да помогне на Стоичков, ще помогне и на нашите деца. Той оказа помощ доста на Мартин Георгиев да се приспособява и да работи в Барселона. Там видях какви грижи се поставят за младите. Съвсем малко да успеем да използван и тук, триумфите ще дойдат ", сподели още Стефанов.

Той е удовлетворен и от завръщането на нападателя Йон Бакеро, който игра в столичния клуб през 2022 година.
" Престоят на Йон в Славия беше наслаждение - да виждам по какъв начин работи, по какъв начин тренира, по какъв начин се държи с останалите, какво е отношението му - професионално и човешко. Отидох в Испания да приказвам с него да се върне в Славия. Той е огромен експерт и това се дължи на татко му. Виждам настроението на футболистите и съм уверен, че Славия ще наподобява по друг метод и триумфите ще дойдат. Убеден съм ", добави Стефанов.

Славия показа и едно от новите си попълнения през лятото Денислав Александров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР