Президентът на шампиона и носител на Купата на България по

...
Президентът на шампиона и носител на Купата на България по
Коментари Харесай

Ще се променили стратегия на Хебър за следващия сезон, ако тимът не спечели титлата?

Президентът на първенеца и притежател на Купата на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) Александър Иванов гостува през днешния ден в следващото издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“През тази година тимът ни реализира всички цели, които си бяхме сложили - Класирахме се в групите на Шампионската лига, спечелихме Суперкупата и Купата на България. Вярно е, че представянето ни не е, както през предишния сезон, когато спечелихме всичките си дуели с България. Допуснахме загуби в Шампионската лига, а и в шампионата ни. Това няма по какъв начин да не ни накара да сме малко разколебани, само че задачите си остават. Сега стартирахме добре в плейофите с победа над Берое. Целта ни в действителност е шампионската купа ”, съобщи Александър Иванов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Какво ще стане в случай че Хебър не завоюва шампионската купа? Когато си избрал веднъж да вървиш по него и смяташ, че е верен, то даже да има трудности по него, не е нужно да го променяш! Не виждам какво може да променим. Хебър още веднъж ще гони всичко допустимо ”, добави президентът на ВК Хебър.
3  Александър Иванов посетител в студиото на Block Out
Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР