Президентът на САЩ Доналд Тръмп упрекна Китай и Русия, че

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп упрекна Китай и Русия, че
Коментари Харесай

Тръмп в атака срещу Русия и Китай

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп укори Китай и Русия, че преднамерено девалвират валутите си, заяви Fox News.

Според него двете страни манипулират валутите си, до момента в който Съединени американски щати покачват лихвените проценти.

„ Русия и Китай си играят на обезценка на валутата, до момента в който Съединени американски щати не престават да покачват лихвените си проценти. Това е неприемливо “, съобщи Тръмп в Twitter.

Експерти признават, че не схващат каква връзка прави Тръмп сред лихвените проценти в Съединени американски щати и валутите на други страни.

Посочва се, че Русия е нараснала придобиването на непознати валути, само че рублата пада поради задграничните наказания.

В същото време представителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява, че Русия преглежда глобите като формат на нечестна конкуренция. Според него ще има отговор, който ще е съгласуван с ползите на Русия.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Съединени американски щати може да разгласят нови наказания против съветската страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР