Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкри нови подробности около състоянието

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкри нови подробности около състоянието
Коментари Харесай

Тръмп разкри: Мелания лежала 4 часа под ножа

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкри нови детайлности към положението на брачната половинка си Мелания Тръмп, която беше подложена на здравна операция предишния месец. По думите на Тръмп, става въпрос за интервенция, оповестява Си Ен Ен.

Думата „ интервенция “ за първи път се загатва по отношение на 5-дневния престой на първата дама във военната болница „ Уолтър Рийд “. Тръмп отговори на журналистически въпроси от двора на Белия дом тъкмо преди да отлети за срещата на Г-7 в Канада.

„ Първата дама се усеща отлично, ето там “, сподели той и уточни горните прозорци на Белия дом. „ Тя искаше да пристигна. Не може да лети един месец, споделиха докторите. Тя претърпя огромна интервенция, близо 4-часова интервенция. И в този момент се усеща ужасно “, добави американският президент.

Когато на 14 май Мелания Тръмп постъпи в лечебното заведение, неин представител изясни, че тя е претърпяла „ емболизационна процедура за незлокачествен бъбречен проблем “. По-късно беше оповестено, че процедурата е била сполучлива.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР