Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че от седмица и

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че от седмица и
Коментари Харесай

Какво пие всеки ден Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че от седмица и половина приема лекарството хидроксихлорохин, оповестява Ройтерс. Тръмп сподели, че не е болен от ковид. Тествали го " на всеки няколко дни " и пробите постоянно излизали негативни. Освен това нямал признаци на COVID-19. Той почнал да взима основаното на хинин лекарство против малария по своя самодейност.

" Попитах лекарите дали мога да го пия и те ми споделиха - в случай че искаш, давай ", съобщи Тръмп пред кореспонденти. Президентът сподели още, че " има огромна възможност хидроксихлорохина да има позитивно деяние ". Държавният глава съобщи още, че пиел " по едно хапче всеки ден ". Тръмп и преди е правил изявления в поддръжка на използването на медикамента като мярка за битка с ковид.

Експерти предизвестяват, че хидроксихлорохинът има странични резултати и може да изкара сърцето от темп. Подобно предизвестие насочи Френската организация по медикаментите, а преди няколко дни това разгласи и Европейската организация по медикаментите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР