Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че администрацията му ще

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че администрацията му ще
Коментари Харесай

Тръмп отвори кесията за полицаи и малцинства

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че администрацията му ще влага повече в образованието на служителите на реда и ще предприеме ограничения за увеличение на достъпа до капитали за дребния бизнес в малцинствените общности.

На кръгла маса в Далас президентът сподели, че ще подпише заповед, с която да насърчи служителите на реда да се придържат към най-съвременните професионални стандарти във връзка с използването на мощ. Тръмп похвали работата на силите на реда като цяло и разказа служителите на реда, които използват несъразмерна мощ като гнили ябълки.

„ Ако служителите на реда бъдат оставени да си правят работата, те я правят ужасно и вие постоянно имате гнили ябълки, без значение къде отивате. Мога да ви кажа, че няма доста такива в силите на реда. “

Според Доналд Тръмп Съединените щати не могат да реализират прогрес, в случай че милиони американци биват определяни като расисти.

„ Американците са положителни и добродетелни хора. Ние би трябвало да работим дружно, с цел да се оправим с фанатизма и предразсъдъците, където и да се появят. Но няма по какъв начин да реализираме прогрес и да излекуваме раните, в случай че дефинираме изкуствено десетки милиони честни американци като расисти или фанатици. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР