Президентът на САЩ Доналд Тръмп не страда от остри здравословни

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не страда от остри здравословни
Коментари Харесай

Влошено ли е здравето на Тръмп?

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не страда от остри здравословни проблеми. Прегледът, на който той се подложи в събота, беше обикновен, съобщи неговият доктор, представен от международните организации и Българска телеграфна агенция.

Неочакваното посещаване на президента на Съединени американски щати във военната болница " Уолтър Рийд " провокира спекулации в обществените мрежи, тъй като се състоя месеци по-рано от времето, когато по принцип се правят годишните му медицински прегледи.

" Въпреки някои спекулации, президентът не е изпитвал болки в гърдите, нито е бил преглеждан или лекуван за незабавни проблеми. Президентът на Съединени американски щати не беше подложен на профилирани кардиологични или неврологични прегледи ", съобщи персоналният доктор на Тръмп - Шон Конли, от американските военноморски сили. Той посочи, че прегледът е бил обикновен и част от рутинните грижи, които се поставят за президента през цялата година.

Конли не заяви доста детайлности за здравето на Тръмп, само че сподели, че холестеролът му е 165 мг на децилитър, което е в границите на оптималните стойности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР