Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд и Мелания Тръмп отбелязаха Хелоуин в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и първата дама Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил влязоха в ролята на домакини в неделя на стотици супергерои, еднорози, скелети и даже на дребна тяхна версия като част от празника Хелоуин в Белия дом, съобщи Асошиейтед прес.
В предишните години президентът и първата дама персонално раздаваха бонбони на облечените в костюми деца. Тази година лакомствата бяха поднасяни настрана, до момента в който дребните посетители вървяха по пътека на Южната ливада, предава Българска телеграфна агенция.

Децата въпреки всичко за малко се срещнаха с Доналд и Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, които сервираха насърчителни думи от безвредно разстояние за това какъв брой им харесват костюмите. Президентът и първата дама неотдавна се възвърнаха от COVID-19.

Президентската двойка се оказа изключително впечатлена от своя дребна версия.

Честването на Хелоуин в Белия дом беше променено поради коронавирусната пандемия. Гостите на възраст над 2 години бяха длъжни да носят защитни средства за лице и да практикуват обществено разграничаване. Същото се отнасяше и за целия личен състав, работещ по време на събитието, до момента в който чиновниците, раздаващи бонбони, носеха и ръкавици.

Южната веранда на Белия дом беше украсена с блестящо оцветени листа в разнообразни нюанси на есента, хризантеми и тикви, до момента в който военна група се грижеше за настроението, свирейки песни като "Thriller " на Майкъл Джексън  Майкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, Съединени американски щати. Той е седмото от деветте деца на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР