Президентът на САЩ Джоузеф Байдън случайно влезе в ресторант по

...
Президентът на САЩ Джоузеф Байдън случайно влезе в ресторант по
Коментари Харесай

Байдън се изгуби в Лондон, жена му го откри

Президентът на Съединени американски щати Джоузеф Байдън инцидентно влезе в ресторант по време на срещата на върха на Г7, където в това време публицисти рапортуваха за събитието, написа " Блиц ".

Във видеоклип, оповестен в обществените мрежи, президентът на Съединени американски щати излиза на терасата на ресторанта и стартира комплицирано да се оглежда в близост, до момента в който го следят сюрпризирани кореспонденти. Държавният глава евентуално се озърта, търсейки да види брачната половинка си Джил, която малко по-късно се появява в ресторанта и го хваща за ръката, с цел да го изведе. Журналистите, въпреки и сюрпризирани от появяването му, не пропуснаха опцията да го попитат по какъв начин върви срещата на върха, а той отговори: „ Много добре “.

Преди два дни Байдън дойде в Обединеното кралство, което е първата спирка от европейското му турне, по време на което, с изключение на на срещата на върха на Г7, той ще взе участие в срещата на върха на НАТО, среща на върха ЕС-САЩ и на 16 юни среща в Женева с съветския водач Владимир Путин.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР