Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че гражданите на САЩ

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че гражданите на САЩ
Коментари Харесай

Става ли напечено? Байдън зове американците да напуснат Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че жителите на Съединени американски щати би трябвало да изоставен Украйна в този момент и че той няма да изпраща американски военни, с цел да изтеглят те американци от страната, ако Русия нахлуе в нея, тъй като това би могло да провокира международна война, предадоха международните организации.

" Нещата могат да излязат отвън надзор доста бързо в Украйна ", съобщи Байдън в изявление за Ен Би Си.

" Когато американците и руснаците стартират да стрелят един по различен, тогава ние се озоваваме в един доста друг свят ", сподели Байдън, съобщи Франс прес.

" Американските жители би трябвало да заминат, те би трябвало да заминат в този момент. Ние си имаме работа с една от най-големите армии в света ", съобщи Байдън, визирайки съветската войска.

Държавният департамент също предложи на намиращите се в Украйна американци неотложно да изоставен тази страна. Препоръката, качена на уеб страницата на ведомството, гласи да не се пътува до Украйна, а тези американци, които към този момент са там, да изоставен в този момент тази страна, като употребяват пътнически или частни полети. На тези, които въпреки всичко решат да останат в Украйна, Държавният департамент предлага да бъдат извънредно внимателни при положение на престъпност, цивилен протест и евентуални бойни интервенции, в случай че Русия предприеме военни дейности. В предизвестието се акцентира, че някои региони на Украйна са с нараснал риск. В уеб страницата се показва, че предизвестието да не се пътува до тази страна е и поради обстановката с Ковид-19 в нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР