Президентът на САЩ Джо Байдън предупреди, че ако в Украйна

...
Президентът на САЩ Джо Байдън предупреди, че ако в Украйна
Коментари Харесай

Байдън с горещо предупреждение към Путин: Недей!

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвести, че в случай че в Украйна бъдат употребявани химически или тактически нуклеарни оръжия, Русия ще бъде изправена пред интернационалните последици.

Откъси от негово изявление за телевизия CBS бяха оповестени в петък, написа Вести.бг.

-->

Американският водач беше запитан какво би споделил на съветския президент Владимир Путин, " в случай че обмисля потреблението на химически или тактически нуклеарни оръжия " в Украйна. " Недей! Ще промениш лицето на войната, както в никакъв случай след Втората международна война ", отговори Байдън.

Тогава журналистът го попита какви биха били следствията от възможното потребление на химическо или тактическо нуклеарно оръжие от Руската федерация в Украйна, каква ще бъде реакцията на Съединени американски щати.

„ Мислите ли, че щях да ви кажа, в случай че знаех тъкмо по какъв начин ще бъде. Разбира се, няма да ви кажа. Това ще има последици. Те ще бъдат отхвърлени от света, както в никакъв случай до момента. И според от мащабите на това, което те създадат, ще зависи и какъв ще бъде (нашият) отговор ", сподели Джо Байдън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР