Президентът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се откаже

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се откаже
Коментари Харесай

Путин предава властта си на бивш шеф на ФСБ

Президентът на Руската федерация Владимир Путин би трябвало да се откаже от контрола над войната в Украйна за няколко дни, защото е с планувана интервенция за онкологично заболяване, съобщи " Дейли мейл “, цитирайки вътрешен човек от Кремъл.

 

Твърди се, че съветският деспот ще номинира за собствен краткотраен заместител Николай Патрушев, който сега е секретар на Съвета за сигурност. Бившият шеф на ФСБ се счита за проектант на военната тактика на съветската войска в Украйна. Той е и индивидът, убедил Путин, че в Киев е цялостно с неонацисти.

Източникът, непосредствен до Кремъл, твърди, че Путин е отлагал интервенцията си, която в този момент ще се организира преди Деня на успеха на 9 май. Има възможност Путин да подреди всеобща готовност, тъй като войната му против Украйна досега не върви по проект и РФ търпи тежки загуби в човешка мощ и техника.

Раковата интервенция на Путин е била планувана за втората половина на април, само че е била отсрочена. Източникът твърди, че съветският президент има рак на стомаха, а също така страда и от Паркинсон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР