Президентът на Русия Владимир Путин нареди на вътрешното разузнавателно ведомство

...
Президентът на Русия Владимир Путин нареди на вътрешното разузнавателно ведомство
Коментари Харесай

Путин към ФСБ: Да не позволяваме Русия да бъде окована от Запада

Президентът на Русия Владимир Путин подреди на вътрешното разследващо ведомство - Федералната работа за сигурност (ФСБ), да удвои напъните си за противопоставяне " на опитите на Запада да окове страната ни с стопански и други способи ". Държавният глава стори това по време на среща с висши ръководители на ФСБ през днешния ден, откакто Европейски Съюз и Съединени американски щати утвърдиха нови наказания в резултат на ареста на опозиционера Алексей Навални.

" Изправени сме пред по този начин наречената политика на въздържане на Русия - съобщи Путин, правейки годишното си послание към вътрешната разследваща организация. - Тук не става въпрос за конкуренция, а за поредна и доста нападателна линия, целяща да наруши развиването ни, да го забави, да сътвори проблеми по нашите граници. "

Руският президент добави, че Западът употребява принадлежности " от арсенала на специфичните служби ", а напъните са ориентирани към " провокиране на вътрешна неустойчивост ". Без да загатва поименно Навални, Путин насочи нападки против тези, за които се твърди, че служат на непознати ползи.

" Необходимо е да се направи разграничаване сред естествено политическо състезание , състезание сред политически партии, идеологически платформи, разнообразни възгледи за развиването на страната и дейностите, които нямат нищо общо с демокрацията, а са ориентирани към подкопаване на стабилността и сигурността на нашата страна, към служенето на непознати ползи ", сподели той.

Путин непосредствено прикани ФСБ да направи " западната опасност " приоритет в работата си през тази година, дружно с главната си задача за противопоставяне на тероризма. " Потискането на всевъзможни опити извън да се узурпира правото на съветския народ да дефинира бъдещето си също би трябвало да бъде във вашето поле на внимание ", сподели още президентът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР