Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи изрази задоволството си,

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи изрази задоволството си,
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Меси и Мбапе са най-добрите в света! Ако можех, щях да дам титлата и на двамата

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи изрази задоволството си, че две от огромните звезди на клуба Лионел Меси и Килиан Мбапе ще се изправят един против различен във финала на Световното състезание по футбол, написа организация ДПА. Франция на Мбапе и Аржентина на Меси ще спорят за купата на Мондиал 2022 в Катар в неделя следобяд.

" Имаме двамата най-хубави футболисти в света - Лео Меси и Килиан ", съобщи Ал-Хелаифи пред френската телевизия RMC Sport.

" Мбапе може да счупи всички върхове на Меси и Роналдо "

" Килиан желае да бъде най-хубавият "

Той добави, че ще поддържа националния отбор на Франция, тъй като " моят клуб е френски " и това е " моята втора страна ", само че също по този начин ще бъде благополучен, в случай че Меси най-сетне завоюва международната купа с Аржентина.

" Имам състезател в състава на Аржентина - Меси. Това е неговото последно Световно състезание. Килиан е единственият футболист от Пари Сен Жерман, който игра два следващи финала. Това е прелестно. Нямам самообладание за финала, тъй като за мен ще бъде голямо наслаждение. Надявам се Франция да завоюва, само че Аржентина също направи положително Световно състезание, с Лео... Ако можех, щях да дам купата и на двамата ", разяснява още Насер Ал-Хелаифи.

Той загатна и мароканския национал Ашраф Хакими, който по-късно през днешния ден ще играе с отбора на своята страна против Хърватия в мача за третото място.

Ал-Хелаифи още веднъж изрази увереността си, че Меси ще възобнови контракта си с Пари Сен Жермен и след края на сегашния сезон. " Вярвам, че Лео желае да остане. Разбрали сме се да приказваме след Мондиал 2022 ", разкри президентът на френския първенец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР