Президентът на компанията Ineos Group сър Джим Ратклиф помоли привържениците

...
Президентът на компанията Ineos Group сър Джим Ратклиф помоли привържениците
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф призова феновете на Юнайтед за търпение

Президентът на компанията Ineos Group сър Джим Ратклиф помоли последователите на Манчестър Юнайтед за " време и самообладание ", с цел да върнат славните дни на отбора от " Олд Трафорд ", откакто английският милиардер подписа договорка за за закупуване на 25 % дял от клуба от Висшата лига.

Той даде обещание да влага 300 милиона $ в Манчестър Юнйатед, с цел да се опита да възроди славата му. Сделката предстои на утвърждение от финансовите управляващи на Острова.

" Червените дяволи " не са печелили купата в Англия от 2013 година и макар че има вяра Ратклиф да промени нещата, когато му бъде предоставена отговорността за футболните интервенции, 71-годишният милиардер сподели, че няма бързо решение на обстановката.

" Исках да се обърна към Вас в този миг поради голямата роля на почитателите за бъдещето на Манчестър Юнайтед. Ние осъзнаваме нашата отговорност като пазители на клуба от ваше име. Вярвам, че можем да донесем състезателен триумф на терена, с цел да допълним несъмнения търговски триумф, на който клубът се радва ", споделя Ратклиф в отворено писмо до Тръста на последователите на Манчестър Юнайтед.

" Всичко ще изисква време и самообладание, дружно с най-високо равнище на професионално ръководство. Вие имате огромни упоритости към Манчестър Юнайтед, както и ние. Няма гаранции в спорта и смяната може да отнеме време, само че ние сме тук в дълготраен проект ", добави той.

Юнайтед се смъкна до осмо място в класирането след осем провали в 18 мача този сезон. Тимът ще одобри Астън Вила по-късно довечера.

Съгласно съглашението Джим Ратклиф ще придобие 25% от акциите от клас Б, притежавани от семейство Глейзър, и до 25% от акциите от клас А, като влага 300 милиона $ в инфраструктурата на стадион " Олд Трафорд ".

Като част от договорката Ineos одобри искане от борда да му бъде делегирана отговорност за ръководството на футболните интервенции на клуба. Това ще включва всички аспекти на спортно-техническите действия и академиите на мъжкия и женския футбол, прецизираха от Манчестър Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР