Президентът на германската футболна федерация Бернд Нойендорф заяви, че се

...
Президентът на германската футболна федерация Бернд Нойендорф заяви, че се
Коментари Харесай

Легенди на немския футбол ще помогат на Ханзи Флик

Президентът на немската футболна федерация Бернд Нойендорф съобщи, че се основава работна група от митове на немския футбол, които ще оказват помощ на селекционера Ханзи Флик за по-добро показване на националния тим. Както е известно, Германия още веднъж отпадна на втори следващ Мондиал още в груповата фаза.

Шефът на немския футбол разгласи: “Създаваме работна група с присъединяване на Оливер Кан, Карл-Хайнц Румениге, Матиас Замер, Руди Фьолер и Оливер Минцлаф, чиято задача ще бъде да поучава, поддържа и подкрепя Ханзи Флик, националния тим и Германската футболна федерация преди Евро 2024 и по-късно. Тази група е доста добре осведомена с мъжкия футбол и националния тим, можем да получим добър подтик. Ще обсъдим по какъв начин би трябвало да наподобява профилът на наследника на спортния шеф Бирхоф ”.

“Това е кръг от високо уважавани хора. Не мисля, че ползите на личните им клубове ще бъдат приоритет. Става въпрос за това по какъв начин да се върнем на верния път и да изградим сполучлив народен тим. Те имат високо възприятие за отговорност, това усетих по време на диалозите ”, продължи Нойендорф.

Президентът на немската федерация добави, че има цялостно доверие в селекционера Хазни Флик: “Имам цялостно доверие на Ханси Флик, той е отличен треньор. Той има високо възприятие за отговорност. Той желае да направи домашното европейско състезание през 2024 година сполучливо при всички условия, евентуално той е бил най-ядосаният от отпадането на Световното ”.

Нойендорф се върна и към прословутата OneLove, свадите към която съгласно мнозина костваха неприятното показване на Германия: “Мисля, че бих изяснил това много преди шампионата. През септември попитахме ФИФА дали можем да носим лентата на ръката и нямаше противоположна връзка, тематиката се придвижи в шампионата. "

“Но не всичко, което казахме по адрес на Катар, беше неверно. Искахме фонд за компенсации за служащите, които са били ранени и убити при построяването на стадионите, и миграционен център за всички служащи, които имат потребност от помощ. ФИФА се зае и с двете ”, приключи той.
 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР