Президентът на френския футболен клуб Анже Саид Шабане се оттегли

...
Президентът на френския футболен клуб Анже Саид Шабане се оттегли
Коментари Харесай

Президентът на Анже се оттегли от поста си

Президентът на френския футболен клуб Анже Саид Шабане се отдръпна от поста, с цел да направи място на сина си Ромен Шабан. От борещия се за оцеляване в елита на Лига 1 клуб оповестиха, че досегашният началник е подал оставка на 21 март, с цел да съобщи позицията на Ромен Шабан. Десет кръга преди края на сезона Анже е на последно място в класирането на френското състезание и се чака да изпадне във втора дивизия.

Последният месец е сложен за Анже, откакто старши треньорът Абдел Бухазама също подаде оставка, откакто изглеждаше, че омаловажава половия тормоз. Той се забърка в скандал поради левия бек на отбора Илиес Шети, на който следва дело за полово посягане над жена. " Няма нищо неприятно, всички ние сме докосвали дами ", сподели към този момент някогашният старши треньор на Анже. От клуба побързаха да се разграничат от казаното от наставника, въпреки да показаха, че думите му са били по-скоро неправилно разбрани.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР