Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич, първият

...
Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич, първият
Коментари Харесай

Президентът на CEV и президентът на БФВ поздравиха доброволците и подавачите на топки във Варна

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич, първият вицепрезидент на CEV Ренато Арена и президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев поздравиха персонално всички доброволци и подавачи на топки във Варна за усърдната им работа за провеждането на Европейското състезание по волейбол за мъже на българска земя на допустимо най-високо равнище.

Боричич, Арена и Ганев се срещнаха с българските деца, помагащи изцяло за организацията на шампионата и за мачовете в Двореца на културата и спорта. Ръководителите на Европейската конфедерация и шефът на Българската федерация излязоха на формалното игрище в зала " Конгресна " дружно с децата, с цел да засвидетелстват своята благодарност към тях.

" Благодаря ви за всеотдайността. Без вас провеждането на Европейското състезание на ниво, което трансформира България в образец за отлична организация на най-престижни волейболни шампионати, е невероятно. Вече получихме поздравления от управлението на CEV, че за следващ път сме оправдали доверието им по допустимо най-хубавия метод. Тези поздравления са за целия екип от българския учредителен комитет и за всички вас, които се превърнахте в неразделна и извънредно значима част от шампионския организаторски тим ", съобщи президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР