Пуснаха изцяло движението по Струма“. Пуснаха движението по магистрала Струма“

...
Пуснаха изцяло движението по Струма“. Пуснаха движението по магистрала Струма“
Коментари Харесай

Край на тапата: Пуснаха изцяло движението по „Струма“


Пуснаха напълно придвижването по „ Струма “. Пуснаха придвижването по автомагистрала „ Струма “ за всички транспортни средства довечера. Това оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

На 28 април падна част от
подпорната стена при 16-ия километър
на автомагистрала „ Струма “ в посока София. Веднага беше изработен оглед на терена и стартира почистване на свляклата се земна маса. Предполага се, че дъждовете от последните седмици са компрометирали два от сегментите.
Движението се отбиваше по обходни направления.
„ Екипите работиха с оптималната готовност, с цел да се пусне придвижването за столицата в две ленти и водачите да пътуват без ограничавания за идните почивни дни за Великден и Гергьовден “, оповестяват от пътната организация.
В неделя, 28 април, незабавно след авариране на
подпорната стена са подхванати незабавни краткосрочни дейности за изкопаване на земните маси до постоянна основа, направени са отводнителни окопи над засегнатия сектор и дренажни ребра по продължение на откоса.
Предстои да бъде предоставено правенето
на механически план за възобновяване на отводняването и подсилване на стените в сектора при 16-и км в посока София. Целта е дейностите да бъдат изпълнени в сегашния строителен сезон.​
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР