Президентът на БФС Борислав Михайлов и гимнастичката ни Мария Петрова

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов и гимнастичката ни Мария Петрова
Коментари Харесай

Ето я красивата дъщеря на Боби М.

Президентът на БФС Борислав Михайлов и гимнастичката ни Мария Петрова са една от най-атрактивните всемирски двойки у нас, тръгнали от спорта. През годините те съумяха да запазят любовта си, като се радват и на общо дете – Елинор.

От години насам Елинор живее и учи в Съединени американски щати, а младата дама към този момент е станала красива и стилна жена.

Макар и да е дете на известни родители, тя заобикаля шума на общественото пространство. Напротив, тя избира да преследва задачите си надалеч от светлината на прожекторите. Рядко качва и фотоси в обществените мрежи, с което се разграничава от множеството си връстници. Тя залага съществено на своето обучение, като живот и здраве, следващата година ще приключи един от хубавите университети в Америка - този в Бостън, а специалността й е " Политически науки и интернационалните връзки ".

Тя не е скъсала контакта с родителите си, като постоянно приказва с мама и баща чрез интернет и видео връзките.



Е, за разлика от други деца на известни, Елинор е много по-сериозна и не се вълнува от пошлостта и евтиното медийно внимание. Можем само да я поздравим за това, тъй като несъмнено се е ориентирала добре в живота.

Като дребна Елинор също бе тръгнала към кариера в спорта, като тя интензивно тренираше тенис. Тя бе считана за огромна вяра, само че в последна сметка реши да се насочи към образованието и да се посвети на ученето. Елинор живя известно време и в Барселона, само че в този момент интензивно обитава оттатък Океана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР