Президентът на БФХГ Илиана Раева посети клуб по художествена гимнастика

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева посети клуб по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Илиана Раева посети клуба по художествена гимнастика Левски Илиана

Президентът на БФХГ Илиана Раева посети клуб по художествена гимнастика " Левски Илиана " по покана на президента на клуба Ина Ананиева.

В залата Раева беше посрещната с изключение на Ина Ананиева и от президента на клуб " Левски Плюс " Нина Алексиева.

Поводът за поканата са подобренията в базата, които са направени. Илиана Раева остана очарована от топлото посрещане и от метода, по който наподобява залата.

Рева показа, че е извънредно впечатлена от чистотата, уюта и визията на залата след подобренията и е извънредно удовлетворена от цялостната атмосфера в клуба и от отличната работа на младите треньорки в клуб " Левски Илиана ", сред които е и " златното момиче " Любомира Казанова.

" Илиана Раева сътвори едно незабравимо международно състезание дружно със своя екип. Всички в клуба искахме да я поздравим и да изкажем своята признателност към нея за всичко, което прави през последното десетилетие за българската художествена гимнастика. Освен това и показахме ансамбловите съчетания на клуб " Левски Илиана " и клуб " Левски плюс ". Тя остана очевидно удовлетворена от клуба. Децата и треньорите доста я обичат и бяха подготвили цветя за нея, сподели президентът на клуб " Левски-Илиана " Ина Ананиева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР