ITV пусна фиксираната начална дата за летния сериал на Love

...
ITV пусна фиксираната начална дата за летния сериал на Love
Коментари Харесай

ITV Love Island обявява начална дата за 2024 г. и завръщането на Мая Джама е само след няколко дни

ITV пусна закрепената начална дата за летния сериал на Love Island за 2024 година, където Мая Джама се връща в ролята на хазаин на единадесетото шоу на шоуто време на дребния екран.

Потвърдено е, че известната риалити драма ще се завърне при започване на юни, като премиерният епизод на сериала ще бъде излъчен във всички канали на ITV. Зрителите могат да стартират своята лятна романтика от понеделник, 3 юни, от 21:00 часа по ITV1, ITV2, ITVX, STV и STV Player.

След огромното пускане сериалът ще продължи по родния си канал ITV2. Седмичната съпътстваща поредност също се завръща дружно с нея, включваща Мая Джама, която играе съвършения хазаин на разнообразни посетители всяка седмица.

Аз съм звезда... Махни ме отсам, първенецът Сам Томпсън и някогашният Индия Полак от Острова на любовта ще си върне местата в панела, до момента в който Ейми Харт, Крис Тейлър и Джордан Стивънс ще се появяват като звездни посетители за задълбочена полемика по отношение на клюките на Острова на любовта през целия сезон....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР