Адриан Андреев отпадна във втория кръг на квалификациите за място

...
Адриан Андреев отпадна във втория кръг на квалификациите за място
Коментари Харесай

Андреев отпадна в квалификациите на „Ролан Гарос“

Адриан Андреев отпадна във втория кръг на квалификациите за място в Ролан Гарос. Българинът, 236-и в ранглистата на АТР, отстъпи в три сета на италианеца Джулио Дзепиери. Дзепиери победи след 6-4, 5-7, 3-6 за 2:19 часа.

Адриан Андреев завоюва първата част по доста трагичен метод. Той изоставаше с 0-4, само че взе шест следващи гейма и обърна до 6-4. Във втората част той поведе с 3-2, само че незабавно позволи да му бъде върнат пробива. След това срещата беше спряна поради дъжд при 5-4 за италианеца и 30:0 при сервис на Андреев. При 5-5 той имаше опция за пробив, само че не съумя. Дзепиери го проби в 12-ия гейм и изравни сетовете.

В третата част Андреев не съумя да вземе нито един собствен сервис гейм. Дзепиери – 148-и в ранглистата на АТР, на два пъти отбрани сервиса си и продължи напред.

Във втория кръг на квалификациите отпадна и двукратният финалист от Ролан Гарос Доминик Тийм. Австриецът загуби след 2-6, 5-7 от Ото Виртанен (Финландия). Виртанен ще играе с Дзепиери за място в главната скица. .
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР