Експерт по пътувания има перфектната ваканционна дестинация за всеки, който

...
Експерт по пътувания има перфектната ваканционна дестинация за всеки, който
Коментари Харесай

„Евтина като чипс“ ваканционна дестинация с цени от 80-те години на миналия век и зашеметяващи плажове

Експерт по пътувания има съвършената ваканционна дестинация за всеки, който търси „ на ниска цена като чипс “ бягство, където можете да се насладите на „ цени от 80-те години “.

Саймън Калдър разглеждаше разнообразни разновидности за това лято в Европа като посетител в предаването This Morning на ITV, преди да се спре на България, описвайки я като красиво място, което също няма да остави дълбока дупка в джобовете ви. Говорейки за източноевропейската страна, Саймън сподели, че тя е обичана на британците, които се любуват на ол инклузив почивки.

„ България. Страхотна, страхотна дестинация. Евтини като чипс “, сподели той. „ Това е любимец за ол инклузив. Страхотни дълги плажове и цени, които са като от 80-те години на предишния век. “ Той уточни, че източноевропейската нация е към три пъти по-евтина от Италия, само че хората може да намерят езика по-труден за работа.

„ Наистина е на ниска цена, когато стигнете до там. Така че каквото и да желаете, каквото и да похарчите в Италия да вземем за пример, просто го раздел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР