Президентът на БФХГ - Илиана Раева, изненада всички с голямо

...
Президентът на БФХГ - Илиана Раева, изненада всички с голямо
Коментари Харесай

Илиана Раева изненада всички с признание за Наско Сираков

Президентът на БФХГ - Илиана Раева, изненада всички с огромно самопризнание за брачна половинка си Наско Сираков. Тя споделя за първите си стъпки в спорта, ролята на Наско Сираков в професионалния й път и силата да се оправя с всички спънки по пътя към огромна цел - българската художествена гимнастика да бъде на върха, съобщи fakti.bg.

" Златната ера, която художествената гимнастика има сега, се дължи на Наско Сираков. Върнахме се в България към демократичните процеси. Нямаше по какъв начин още веднъж да работя в Левски поради връзките ми с Нешка Робева. Тогава той ми сподели да си направя клуб и че ще го финансира ", съобщи някогашната гимнастичка пред Bulgaria on air.
-->
Раева беше безапелационна, че не разрешава да има кавги в художествената гимнастика.

" През последните 12 сполучливи години на художествената гимнастика бях действителна жертва. Правени са доста съществени неща против художествената гимнастика, с цел да бъда уязвена аз. Изградила съм си житейска философия, че това е част от пътя и съм готова за такова нещо - знам по какъв начин да го обезвреждам ", показа още Раева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР