Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев говори веднага след загубата

...
Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев говори веднага след загубата
Коментари Харесай

Любо Ганев пред Sportal.bg: Целта е да направим от всеки мач спектакъл в родното първенство

Президентът на БФ Волейбол Любо Ганев приказва незабавно след загубата на Хебър от румънския Аркада с 0:3 в Пазарджик в първия мач от 2-ия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

“Очаквам българското състезание да е още по-атрактивно от предходната година, тъй като в този момент са 12 тима. Те са доста равностойни между тях, тъй че сигурно ще има доста атрактивни мачове, което е и нашата цел. И най-важното е, че ще се излъчват 4 от 6 мача седмично. Това беше една от нашите дълготрайни цели и се веселя, че с новият ни сътрудник, успяхме да я реализираме още от тази година. Нека оставим тимовете да си играят ”, съобщи Любо Ганев пред Sportal.bg.
 Любо Ганев пред Sportal.bg: Хебър имаше своите шансове Любо Ганев пред Sportal.bg: Хебър имаше своите шансове
“Сигурен съм, че ще се опитат да създадат страхотни мачове. Нашата цел на федерацията и на Лигата е да създадем от всеки мач театър, от всеки мач да създадем събитие, с цел да могат всички почитатели, които идват, след мача, даже неговият тим да загуби, да кажат: " Дойдохме, изкарахме си ужасно и отново ще дойдем на следващия ден, в случай че има мач ”, добави президентът на БФВ.
 Хебър започва с тежка загуба от Аркада в Шампионската лига посред Пазарджик Хебър започва с тежка загуба от Аркада в Шампионската лига посред Пазарджик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР