Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов изрази задоволството

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов изрази задоволството
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Перфектен конгрес, на топ ниво

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов изрази задоволството си от извоювания пети следващ мандат. Според новия остарял началник на родната централа, се е потвърдило, че изборът е либерален и чист. На конференция след изборите Михайлов даде обещание, че ще има промени - в администрацията, в централите и в областите, както и в треньорската школа.

Същевременно той не даде съответен отговор за какво, откакто уставът споделя, че би трябвало да се вземат поради присъстващите, а не гласувалите делегати, не се стигна до балотаж.



" Знам, че не се радвате, само че аз съм определен президент от тези хора. Единият глас, за който говорите е да се отиде на балотаж, а не смяна в избора. Делегатите се прибраха, аз съм президент, на който не му харесва. Гостите от УЕФА и ФИФА споделиха, че на толкоз либерален конгрес не са участвали. Своеволията от екипа на Бербатов на всичко беше разрешено, с цел да се види, че изборът е чист. Всеки може да оспорва решението. За пети път България ме избира за президент футболната общност. Няма значение резултатът. Това демонстрира, че хората имат доверие в мен, макар всички офанзиви. Аз съм горделив, благополучен от днешния избор на делегатите ", стартира Михайлов.

" Никакво медийно затъмнение не е имало. Никъде по света не се излъчва конгрес със тон. Има единствено картина. Говорете за хората, които са ме избрали. Цялата нападателна акция по всички медии, големи неистини недоказани от хора, които са били в ръководството. Това беше най-нервният конгрес. Аз ще потвърдя на болшинството, че не съм го подвел. Ще направя доста промени, хората ще ги видят. Видя се, че има доста изплашените, които не са дали своят вот за мен, само че са дали своят вот задоволително да бъда определен за президент на първи тур. "

Снимка: Lap.bg

" Конгрес несъмнено ще има, само че няма да бъде избирателен. Не се знае по кое време ще е. Имахме шанс, че от другиден се стопират всички сходни мероприятия. Перфектен конгрес по време на пандемия. "

" Изпълкомът е представителна част. Те оказват помощ с контакти. Ще има огромни промени в администрацията, в централите и в областите. Промени в треньорската школа. Те започнаха към този момент част от измененията. Ще има и още, ще ги разберете. Явно съм доста толерантен, щом съумях да преглътна всичко, което се изписа за мен и моите сътрудници. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР